+316 28445518

Blogs nieuws & Artikelen

HOEVEEL HEEFT MEUBILAIR BEKLEDING REINIGINGSKOSTEN?

Sunday, June 28, 2020

Elke stof, in tegenstelling tot kleding, absorbeert oliën van je huid, Meubilair pikt ook haren en oliën op die door huisdieren zijn achtergelaten.Hoe vaak u uw meubels schoonmaakt, hangt af van of het zich in een gebied met veel verkeer bevindt, zoals een familiekamer, of dat het zelden wordt gebruikt.

Lees meer

WANNEER REUPHOLSTER VS. WANNEER NIEUW KOPEN

Sunday, June 21, 2020

Als u klaar bent om een kamer in uw huis te veranderen, overweegt u misschien een meubelwinkel. In veel gevallen is dat echter niet nodig en ook niet de beste optie. Zelfs als uw meubilair er gedateerd, versleten of gewoon verkeerd uitziet voor de esthetiek van de kamer, hoeft u het misschien niet helemaal te vervangen.

Lees meer

Uw meubels laten bekleden? Dat doet u snel en voordelig bij Stoffeerbedrijf Caroussel!

Een betrouwbare stoffeerder in Amsterdam? Zo zijn er wel meerdere! Waarom zou u dan voor ons kiezen? Wanneer u betaalt voor een dienst, dan verwacht u dat u kwaliteit krijgt. Als u kiest voor een stoffeerbedrijf in Amsterdam met jarenlange ervaring, dan wordt goede kwaliteit gegarandeerd. Kiezen voor stoffeerbedrijf Caroussel  is dus kiezen voor zekerheid!
Daarnaast kunt u van ons steeds een snelle en betrouwbare service verwachten. Dat houdt in dat we zorgzaam met uw meubels omgaan, alsof het onze eigen meubels waren en dat we altijd voor u paraat staan. Wilt u uw meubels door ons laten stofferen? Dan kunt u ze snel terugverwachten en dat is fijn, want niemand wacht graag!

Stoffeerbedrijf Caroussel staat bovendien garant voor kwaliteit. De stof en wol die we gebruiken voor het bekleden van uw meubels is steeds van de hoogste kwaliteit en gaat daarom erg lang mee, waardoor uw nog langer van uw favoriete meubels kunt genieten!

Bel onsOfferte aanvragen
Thank you! Your submission has been received!

We typically respond within one business day. If this is urgent please, call our office at (212) 774-7715.
Oops! Something went wrong while submitting the form.