HOEVEEL HEEFT MEUBILAIR BEKLEDING REINIGINGSKOSTEN?

Posted in

Sunday, June 28, 2020

De was deed is een vast onderdeel van je routine, maar hoe zit het met je meubels?

Elke stof, in tegenstelling tot kleding, absorbeert oliën van je huid, Meubilair pikt ook haren en oliën op die door huisdieren zijn achtergelaten.

Hoe vaak u uw meubels schoonmaakt, hangt af van of het zich in een gebied met veel verkeer bevindt, zoals een familiekamer, of dat het zelden wordt gebruikt.

Als het een stoel is waar je elke dag in zit, wil je hem minstens één keer per jaar schoonmaken. De meeste mensen denken er niet zo over.

Meubelstoffering is gevoeliger dan tapijt en kleuren kunnen gemakkelijk vervagen als u niet de juiste bekledingreiniger gebruikt. In de meeste gevallen kunt u het schoonmaken het beste overlaten aan de professionals.

Afhankelijk van het type stof, zullen de meeste professionele meubelreinigers meubelbekleding met stoom reinigen of een chemisch schoonmaakmiddel gebruiken.

De schoonmaakkosten zijn afhankelijk van de grootte van het meubilair, het soort stof en de staat van het meubilair.

Doorgaans variëren de kosten voor het schoonmaken van een fauteuil of fauteuil van €30 tot €50, terwijl de meeste klanten €50 tot €60 betalen voor een love seat. De kosten voor het schoonmaken van een bank kunnen variëren van €70 tot €80, en een grotere sofa kan tussen €100 en €150 kosten.

Het schoonmaken van extra grote of overvolle meubels kan wat extra kosten.

Loont het voorbehandelen van uw meubels?

Is het de moeite waard om uw meubelen voorbehandeld te krijgen om vlekken te voorkomen?

We zeggen dat het kan zijn!

Wanneer u nieuwe meubels koopt, kunt u bij de meeste retailers, afhankelijk van de grootte van de bank, extra betalen: $ 60 tot $ 150 om uw meubels voorbehandeld te krijgen met een stoffen beschermer. Als je de doe-het-zelfroute volgt, kun je verwachten dat je tussen de $ 6 en $ 13 per blik betaalt voor een vlekbeschermer, zoals Scotchgard, bij de meeste grote winkels.

Uiteindelijk kan het extra geld het zeker waard zijn.

Het zorgt voor een antiaanbaklaag, die zowel droog vuil als vuil en stof afstoot, als gemorste vloeistof en vlekken. Het werkt echt als je de juiste chemische stof krijgt.

Uw meubels laten bekleden? Dat doet u snel en voordelig bij Stoffeerbedrijf Caroussel!

Een betrouwbare stoffeerder in Amsterdam? Zo zijn er wel meerdere! Waarom zou u dan voor ons kiezen? Wanneer u betaalt voor een dienst, dan verwacht u dat u kwaliteit krijgt. Als u kiest voor een stoffeerbedrijf in Amsterdam met jarenlange ervaring, dan wordt goede kwaliteit gegarandeerd. Kiezen voor stoffeerbedrijf Caroussel  is dus kiezen voor zekerheid!
Daarnaast kunt u van ons steeds een snelle en betrouwbare service verwachten. Dat houdt in dat we zorgzaam met uw meubels omgaan, alsof het onze eigen meubels waren en dat we altijd voor u paraat staan. Wilt u uw meubels door ons laten stofferen? Dan kunt u ze snel terugverwachten en dat is fijn, want niemand wacht graag!

Stoffeerbedrijf Caroussel staat bovendien garant voor kwaliteit. De stof en wol die we gebruiken voor het bekleden van uw meubels is steeds van de hoogste kwaliteit en gaat daarom erg lang mee, waardoor uw nog langer van uw favoriete meubels kunt genieten!

Bel onsOfferte aanvragen
Thank you! Your submission has been received!

We typically respond within one business day. If this is urgent please, call our office at (212) 774-7715.
Oops! Something went wrong while submitting the form.