WANNEER REUPHOLSTER VS. WANNEER NIEUW KOPEN

Posted in

No items found.

Sunday, June 21, 2020

Wanneer herbekleden vs. wanneer nieuw kopen

Als u klaar bent om een kamer in uw huis te veranderen, overweegt u misschien een meubelwinkel. In veel gevallen is dat echter niet nodig en ook niet de beste optie. Zelfs als uw meubilair er gedateerd, versleten of gewoon verkeerd uitziet voor de esthetiek van de kamer, hoeft u het misschien niet helemaal te vervangen. Meubels opnieuw bekleden en afwerken kan het een nieuw leven en een moderne uitstraling geven. In plaats van te beklemtonen over het vinden van een nieuwe bank om in een lastige ruimte te passen of om een manier te vinden om de oude meubels weg te gooien, kunt u uw gedateerde stuk eenvoudig veranderen in iets fris, opvallend en klaar om jarenlang van te genieten. .

Een professional voor stoffering zal u eerst helpen bij het selecteren van uw favoriete materialen, waaronder stof (op basis van kleur, textuur, patroon en meer), kussendichtheid en ondersteuning, en nog veel meer aangepaste functies (er kan bijvoorbeeld een stoel worden gemonteerd om aan specifieke mobiliteit te voldoen) behoeften). Vervolgens beginnen ze met het opnieuw bekleden en overspuiten, te beginnen met het verwijderen van stof en vulling. Oude veren en andere interieurmaterialen worden gerepareerd of vervangen, de nieuwe stof wordt naadloos aangebracht en houten onderdelen zoals armen en benen kunnen opnieuw worden afgewerkt (of gerepareerd om structurele of stabiliteitsproblemen op te lossen).

Als het goed wordt gedaan door ervaren professionals, kan opnieuw bekleden en opnieuw afwerken een gekoesterd oud meubelstuk veranderen in een exemplaar dat er als nieuw uitziet en aanvoelt.

Is herbekleding geschikt voor uw stuk?

Niet alle banken, stoelen of pluchen meubelstukken moeten worden vervangen zodra ze tekenen van slijtage vertonen. Overweeg of het opnieuw stofferen van het stuk in kwestie de betere optie is. Over het algemeen geldt: hoe ouder het meubilair, hoe beter het bestand is tegen veroudering. Tientallen jaren geleden waren massief houten frames en poten standaard. Moderne stukken die de afgelopen tien jaar zijn gebouwd, zijn vaker gemaakt van materialen van mindere kwaliteit. Zelfs met versteviging en nieuw schuim, veren, vulling en stof, kan een structureel ondeugdelijk of dun stuk de vervaldatum bijna naderen.

Andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zijn onder meer blootstelling aan rook, waterschade of schimmel, evenals de sentimentele waarde van het item. De fauteuil in uw woonkamer is misschien geen luxe item van de bovenste plank, maar misschien, als het een huwelijksgeschenk was van een geliefd familielid, bent u misschien gehecht aan de herinneringen die het vertegenwoordigt. Zelfs in massa geproduceerde moderne meubelstukken kunnen profiteren van de TLC die wordt geleverd met professionele herbekleding.

Als de stof of vulling van een item is blootgesteld aan schimmel- of waterschade, of als er een geur blijft hangen als gevolg van rook, kunnen stoffering en overspuiten die problemen ook oplossen. Metalen en houten onderdelen en poten kunnen indien nodig worden behandeld en afgedicht tegen schimmel. Alle potentieel besmette materialen kunnen op de juiste manier worden afgevoerd. Het resulterende stuk opnieuw gestoffeerde meubels is veiliger, schoner en aantrekkelijker dan een stuk dat je met stoom reinigt na rook of waterschade.

Nieuw meubilair kopen is niet altijd de beste optie

Wanneer jaren oude meubels hun leeftijd laten zien, is het normaal om aan te nemen dat het kopen van nieuwe meubels de enige optie is. In werkelijkheid kan het kopen van nieuwe meubels soms een make-over van een kamer langduriger en frustrerender maken. Als u geen aangepaste stukken koopt, zijn uw stijl- en kleuropties beperkter. Mogelijk moet u een compromis sluiten over een stuk waar u niet echt van houdt. Vervolgens moet u nog steeds de oude meubels verwijderen, wat vaak betekent dat u het naar de vuilnisbelt moet slepen of moet proberen het te verkopen.

Ter vergelijking: opnieuw bekleden is vaak eenvoudiger. Een professional zorgt zorgvuldig voor uw meubels en u kunt de perfecte stof en andere belangrijke details selecteren. Het eindproduct ziet eruit en voelt aan zoals u dicteert. Meubels opnieuw bekleden en opnieuw afwerken kan u mooie (en meer probleemloze) resultaten opleveren.

Uw meubels laten bekleden? Dat doet u snel en voordelig bij Stoffeerbedrijf Caroussel!

Een betrouwbare stoffeerder in Amsterdam? Zo zijn er wel meerdere! Waarom zou u dan voor ons kiezen? Wanneer u betaalt voor een dienst, dan verwacht u dat u kwaliteit krijgt. Als u kiest voor een stoffeerbedrijf in Amsterdam met jarenlange ervaring, dan wordt goede kwaliteit gegarandeerd. Kiezen voor stoffeerbedrijf Caroussel  is dus kiezen voor zekerheid!
Daarnaast kunt u van ons steeds een snelle en betrouwbare service verwachten. Dat houdt in dat we zorgzaam met uw meubels omgaan, alsof het onze eigen meubels waren en dat we altijd voor u paraat staan. Wilt u uw meubels door ons laten stofferen? Dan kunt u ze snel terugverwachten en dat is fijn, want niemand wacht graag!

Stoffeerbedrijf Caroussel staat bovendien garant voor kwaliteit. De stof en wol die we gebruiken voor het bekleden van uw meubels is steeds van de hoogste kwaliteit en gaat daarom erg lang mee, waardoor uw nog langer van uw favoriete meubels kunt genieten!

Bel onsOfferte aanvragen
Thank you! Your submission has been received!

We typically respond within one business day. If this is urgent please, call our office at (212) 774-7715.
Oops! Something went wrong while submitting the form.